Головна » 2020 » Вересень » 8 » Лісові масиви навколо міста Кропивницького лісоохоронці патрулюють щоденно
13:32
Лісові масиви навколо міста Кропивницького лісоохоронці патрулюють щоденно

Рейди, спрямовані на недопущення та припинення порушень Правил пожежної безпеки в лісах, на території  приміських лісових масивів зони діяльності Кіровоградського лісництва  посадовими особами державної лісової охорони проводяться щоденно, а у вихідні дні часто працівникам лісництва допомагають контролювати стан пожежної безпеки в лісах правоохоронці та рятівники.

Під час рейдів з громадянами проводиться роз’яснювальна робота щодо небезпеки розведення вогню в лісових масивах та заборони розведення багаття у хвойних лісах.

У минулі вихідні дні лісові масиви у приміській зоні обласного центру м. Кропивницький патрулювали помічник лісничого Кіровоградського лісництва Яна Прозор та водій автомобіля, обладнаного пожежним модулем, Леонід Шевченко.

Під час рейдів з громадянами проводилась роз’яснювальна робота щодо небезпеки розведення вогню в лісових масивах та заборони розведення багаття у хвойних лісах. Людям нагадували, що за недотримання протипожежної безпеки, кожен порушник буде притягнутий до відповідальності відповідно до чинного законодавства.

 Відпочиваючим працівники лісової охорони роздавали пам’ятки щодо недопущення лісових пожеж та інструкції щодо дій у разі виявлення пожежі в лісі.

Лісівники закликають кропивничан, проводячи дозвілля у лісовій та парковій зоні, не забувати дотримуватися вимог пожежної безпеки! Пам’ятайте: порушення протипожежних правил несе загрозу навколишньому середовищу та може привести до значних матеріальних збитків, шкоди життю та здоров’ю людей!

Сергій Панчак,

лісничий Кіровоградського лісництва

 

Переглядів: 207 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: