Головна » 2018 » Серпень » 8 » Лісовий водій-універсал
12:05
Лісовий водій-універсал

Шевченко Леонід Миколайович народився 6 серпня 1956 року в с. Зелений Гай Знам’янського району Кіровоградської області. З 1980 року розпочав свій трудовий марафон в Кіровоградському лісництві – водієм автотранспортних засобів.

Життєвий рейс лісового водія Леоніда Шевченка нараховує більше 15 років. Леонід Миколайович, дійсно, водій-універсал. Адже у Кіровоградському лісництві за ним закріплені всі три наявні там автомобілі – грузовий ГАЗ-53, пожежний модуль та автомобіль «Нива». Грузовим автомобілем він доставляє посадковий матеріал на площі посадки лісів, дрова паливні – до виробничих об’єктів і виконує всі інші грузоперевезення у лісогосподарському виробництві. На «Ниві» зранку доставляє до робочих місць працівників, які садять ліс, проводять догляди за ними, працюють на лісозаготівлях, а по закінченню робочого дня доставляє їх у зворотньому напрямку. А коли звучить команда «SOS», то пріоритет надається пожежному модулю, тоді Леонід Миколайович мчить на порятунок лісу і вправно гасить лісові загоряння. Про таких працівників, як водій Шевченко, кажуть, що він незамінний. Якщо автомобілі виходять з ладу ремонтує сам, досвіду і професіоналізму у нього вистачає на все.

За період роботи в лісовому господарстві водій Шевченко зарекомендував себе спеціалістом високого фахового рівня, дисциплінованим, сумлінним, надійним товаришем. Працелюб, якого шанують і поважають колеги. Незважаючи на труднощі в роботі водія, на примхи погоди, на пору року, на не асфальтові лісові дороги, автомобілі, керовані Леонідом Миколайовичем, завжди вчасно прибувають для виконання тих чи інших виробничих завдань. Так своєю скромною, але нелегкою щоденною працею Леонід Шевченко примножує здобутки Компаніївського лісового господарства.

За багаторічну сумлінну працю у лісовому господарстві має трудові відзнаки підприємства та обласного управління лісового та мисливського господарства.

У ці серпневі дні колектив ДП «Компаніївський лісгосп» вітає свого колегу Леоніда Миколайовича Шевченка з Днем народження. Зичимо йому доброго здоров’я, родинного благополуччя, терпіння та Божого благословення ще на довгі роки примножувати свої добрі справи на користь лісів Кіровоградщини.

Ірина Артем’єва,

Голова профкому ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 359 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: