Головна » 2018 » Серпень » 9 » Нагальні питання кадрової практики
09:15
Нагальні питання кадрової практики

Інспектор з кадрів ДП «Компаніївський лісгосп» Юлія Семокоп, 6 серпня 2018 року, взяла участь роботі семінару для працівників кадрових служб лісогосподарських підприємств, організований кадровою службою Кіровоградського обласного управління лісового та мисливського господарства.

У роботі семінару взяли участь представники облуправління, обласної державної адміністрації, Пенсійного фонду України в Кіровоградській області, управління Держпраці в області, обласного військового комісаріату та працівники, відповідальні за організацію роботи з персоналом у лісогосподарських підприємствах.

Слухачів семінару ознайомили з актуальними питаннями антикорупційного законодавства України та вимогами до електронного декларування, змінами в пенсійному законодавстві, порядком організації, ведення та перевірки стану військового обліку призовників і військовозобов'язаних.

На завершальному етапі семінару учасники зібрання обговорили питання стану роботи з кадрового забезпечення на лісогосподарських підприємствах у 2018 році та порядок оформлення і подання матеріалів до нагородження державними і галузевими нагородами.

Семінар став дієвим методичним посібником з нагальних питань кадрової практики для спеціалістів з питань персоналу державних лісогосподарських підприємств області.

 

Прес-служба ДП «Компаніївський лісгосп"

Переглядів: 361 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: