Головна » 2020 » Вересень » 17 » Нагорода за працю на благо людей
09:37
Нагорода за працю на благо людей

З нагоди професійного свята – Дня працівника лісу за багаторічну сумлінну працю в галузі, особистий внесок у забезпечення дотримання правил техніки безпеки і запобігання травматизму у лісогосподарському виробництві  інженера з охорони праці ДП «Компаніївський лісгосп» Віталія Артеменка нагороджено Подякою Кіровоградської обласної державної адміністрації.

Трудову діяльність Віталій Артеменко розпочав в лісовій галузі з 1991 року,  на посаді  інженера з охорони праці державного підприємства «Компаніївське  лісове господарство» працює з  2011 року.     

           За період роботи в лісгоспі зарекомендував себе вмілим та здібним фахівцем. Як керівник служби охорони праці він досконало знає вимоги законодавства по напрямку роботи і докладає максимум зусиль для створення безпечних та здорових умов праці на підприємстві. Вміло здійснює контроль за додержанням у підрозділах підприємства чинного законодавства, правил, стандартів, норм, положень, інструкцій з охорони праці, виробничої санітарії, протипожежного захисту і охорони навколишнього середовища. Відсутність виробничого травматизму на підприємстві, відсутність пожеж у виробничих приміщеннях, аварій на дорогах за участю транспортних засобів лісгоспу підтверджує факт ефективної роботи служби охорони праці під його керівництвом. Він людина відповідальна і до своїх професійних обов’язків відноситься з вимогами сьогодення. Добрий наставник молодим спеціалістам. Його сумлінність і професійний досвід слугують успішній діяльності Компаніївського лісгоспу. Віталій Іванович користується заслуженою повагою і авторитетом серед колег. Вітаємо з нагородою, колего! Так тримати!!!

Ірина Артемєва,

голова профкому ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 199 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: