Головна » 2020 » Червень » 12 » Невідомі вандали пошкодили пам’ятний знак у лісовому урочищі Кіровоградського лісництва
13:42
Невідомі вандали пошкодили пам’ятний знак у лісовому урочищі Кіровоградського лісництва

Лісівники Кіровоградщини мають давню дружбу з артистами театру імені Марка Кропивницького. І підтверджує цю дружбу пам’ятний знак, який встановлений біля лісового масиву площею 41.6 га в кв. 29 вид. 2 Кіровоградського лісництва. Ще в 1999 році працівники лісництва висаджували на цю лісову площу дуб, ясени, черемху та інші лісові породи.

Присвячений діячам театру лісовий масив внесений в реєстр лісових насаджень, як урочище «Пам`ятне».

Сьогодні цей молодий ліс гостинно зустрічає всіх, хто приходить до нього відпочити, набратись  сил і здоров`я.  Люблять його всі, та не всі цінують і бережуть…

Чорною невдячністю чи то до лісу, чи можливо з неповаги до театралів невідомі вандали пошкодили пам’ятний знак у лісовому урочищі, зірвавши табличку, на якій був викарбуваний  пам’ятний напис.

     

  ДП «Компаніївський лісгосп» замовив вже відновлення пам’ятного напису лісового урочища, але важко і прикро дивитися на таке варварське  ставлення до лісу. Ліс може вистояти проти будь-якого лиха, однак проти людини безсилий.

Що потрібно лісу від людей? Щоб вони не завдавали йому шкоди, берегли,бо він сам захистити себе не може і не може притягнути до відповідальності тих, які вважають що в лісі все дозволено, що ліс витримає все.

         Лісова охорона не перестає закликати: Люди! Бережіть лісову красу рідного краю! Не шкодьте лісу! Шануйте працю лісівників!

 

Ольга Артеменко,

Інженер лісового господарства

ДП «Компаніївський лісгосп»

 

Переглядів: 223 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: