Головна » 2016 » Лютий » 27 » Нова перемога Вікторії
11:58
Нова перемога Вікторії

У вересні минулого року учні Компаніївського шкільного лісництва «Зелена планета» представляли юних лісівників Кіровоградщини на IX Всеукраїнському зльоті учнівських лісництв. За оцінкою журі, наші земляки виявили досить високий рівень підготовки  і заслужено здобули, за загальним підсумком, друге  почесне місце.

Член журі зльоту, один з професорів Національного лісотехнічного університету України, який високо оцінив зміст і рівень захисту  науково-дослідницької роботи  Вікторії Балабушки «Вплив трутовикових грибів на екосистеми Компаніївщини» наголосив на актуальності представленої теми і порадив юній дослідниці продовжувати наукові розробки з цього напрямку.

За порадою професора-лісівника член учнівського лісництва «Зелена планета» Вікторія Балабушка у цьому навчальному році була слухачем Малої Академії Наук у секції «Екологія. Лісознавство».

Мала Академія Наук учнівської молоді -  це заклад позашкільної освіти, який пропонує слухачам науково-дослідницьку діяльність у 6 наукових відділеннях, які включають понад 40 секцій різних наукових спрямувань. Так, члени учнівського шкільного  лісництва Компаніївщини мають можливість розвивати свій інтелект та науково-дослідницькі здібності під керівництвом педагогічних та наукових керівників у територіальному відділенні МАНУМ у м. Кіровограді.

21 лютого 2016 року Вікторія Балабушка, уже як слухач Малої Академії Наук, захищала свою науково-дослідницьку роботу «Вплив трутовикових робіт на екосистему лісів Компаніївщини».  Юний лісознавець вміло оперувала методологією виконаної наукової роботи, впевнено відповідала на запитання членів журі та учасників конкурсу, чим довела високий рівень своїх знань з лісівничої галузі та виборола серед юних слухачів позашкільної освіти призове ІІІ місце.

Ми вітаємо Вікторію з черговим визнанням її лісівничих здобутків!  Бажаємо нових перемог!

 

Прес-служба

ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 449 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: