Головна » 2021 » Квітень » 28 » Очільник лісгоспу взяв участь у засіданні колегії облуправління
08:12
Очільник лісгоспу взяв участь у засіданні колегії облуправління

Директор ДП «Компаніївський лісгосп» Олександр Слюсаренко взяв участь у засіданні колегії Кіровоградського обласного управління лісового та мисливського господарства, яка відбулась 27 квітня 2021 року. Учасники зібрання  підбивали підсумки господарсько-фінансової діяльності державних лісогосподарських підприємств області за 1 квартал поточного року.

За результатами трудового суперництва за звітний період  перше місце здобув ДП «Оникіївський лісгосп», друге – ДП «Олександрівський лісгосп» і третє – ДП «Чорноліський лісгосп». Стимулюючий приз – черепаху – вручили Долинському лісовому господарству. ДП «Компаніївський лісгосп» опинився на  7 місці серед 9 підприємств.

На колегії також розглянули питання про хід виконання лісокультурних робіт ефективність використання лісових ресурсів і стан роботи з питань запобігання та протидії корупції.

Після розгляду питань порядку денного начальник облуправління Наталія Ревенко інформувала учасників зібрання про результати останньої колегії Держлісагентства України  та наголосила керівникам підприємств про необхідність посилення роботи лісової охорони у вихідні і святкові дні з охорони лісів  від пожеж. Також вона акцентувала увагу присутніх на необхідності покращення роботи із ЗМІ з метою формування позитивного іміджу роботи лісової галузі Кіровоградщини.

Прес-служба ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 158 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: