Головна » 2020 » Червень » 9 » Олександр Дроговоз – кращий працівник Компаніївського лісгоспу у поширенні безпечних прийомів праці
09:54
Олександр Дроговоз – кращий працівник Компаніївського лісгоспу у поширенні безпечних прийомів праці

В Кіровоградському обласному управлінні лісового та мисливського господарства підбили підсумки обласного галузевого конкурсу, проведеного в рамках Міжнародного дня охорони праці.

За високі досягнення в роботі та активну діяльність у поширенні безпечних прийомів праці  серед переможців конкурсу «Кращий працівник» відзначено і мисливствознавця ДП «Компаніївський лісгосп» Олександра Володимировича Дроговоза.

 

Олександр Володимирович працює на посаді мисливствознавця в ДП «Компаніївський лісгосп»  вже майже 20 років. Охорона праці в його роботі завжди в пріоритеті. Керівництво підприємства відмічає його активну участь та ініціативу у здійсненні заходів щодо підвищення рівня безпеки при виконанні посадових обов`язків.  За сумлінну працю по охороні тваринного світу Олександр Дроговоз має багато галузевих відзнак різного рівня.

Колектив Компаніївського лісгоспу щиро вітає свого колегу Олександра Дроговоза з визнанням його переможцем обласного галузевого конкурсу з охорони праці. Зичимо йому, щоб охорона праці і надалі залишалась його постійною турботою в роботі по  примноженню мисливської фауни нашого регіону.

Віталій Артеменко,

Інженер з охорони праці ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 221 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: