Головна » 2018 » Лютий » 22 » Перемога шкільного лісництва ДЕГО «Флора» на обласному конкурсі екологічних проектів.
12:38
Перемога шкільного лісництва ДЕГО «Флора» на обласному конкурсі екологічних проектів.

Вже стало традицією, що наприкінці зими вихованці шкільних лісництв при ДП «Компаніївський лісгосп» беруть участь у грандіозному заході - обласному конкурсі «Вчимося досліджувати і охороняти природу». Творча молодь з різних куточків Кіровоградської області представляє свої науково-дослідницькі роботи за різними напрямками: «Юний дослідник», «Юні господарі землі», «Молодь за чисте довкілля». Шкільне лісництво «Зелена планета» та ДЕГО «Флора» завжди достойно презентували свої проекти перед досвідченим журі і щороку отримували призові місця.

Цьогоріч учень 9 класу ЗШ №3 імені Олени Журливої Потєхін Антон виборов почесне перше місце з науково-дослідницькою роботою «Вплив магнітного поля на живі організми». Він довів, що висадка посадкового матеріалу в день магнітної бурі та паралельно до силових ліній землі сприяє кращому його проростанню.

Юний лісівник вдячний працівникам Кіровоградського лісництва за допомогу в реалізації проекту та планує поділитися з представниками лісового господарства своїми результатами.

Прес служба ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 656 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: