Головна » 2018 » Лютий » 12

Ількевич Василь Петрович понад 20 років працює в Кіровоградському лісництві, спочатку лісником, а потім майстром лісу в обході № 5. Всі ці роки він сумлінно виконує обов’язки працівника державної лісової охорони в урочищі «Злодійська балка» - зелені зони обласного центру Кіровоградщини.

Василь Петрович забезпечує надійне патрулювання лісів на площі 429 гектарів. Приміські ліси потребують особливої уваги і турботи по їх охороні. Майстер лісу Ількевич веде широку роз’яснювальну роботу щодо бережливого ставлення до лісових багатств серед населення регіону, пропагує правила пожежної безпеки в лісах, вживає дієвих заходів по недопущенню засмічення території лісового фонду. ... Читати далі »

Переглядів: 427 | Додав: Юлия | Дата: 12.02.2018 | Коментарі (0)

На базі ДП «Чорноліськй лісгосп» 9 лютого відбулася виїзна нарада керівництва обласного управління лісового та мисливського господарства з директорами державних лісогосподарських підприємств. На нараді були присутні представники засобів масової інформації.

Мета заходу полягала в ознайомленні керівників лісгоспів з новими видами виробничої діяльності, які запроваджують у Чорноліському лісгоспі, та веденні публічного діалогу із суспільством з допомогою мас-медіа.

Начальник управління Наталія Ревенко ознайомила журналістів з підсумками діяльності лісогосподарських підприємств за 2017 рік. Керівник наголосила на тому, що навіть за відсутності бюджетного фінансування на ведення лісового господарства лісівники Кіровоградщини створили лісові культури на площі 760 гектарів, з них 260 гектарів нових лісів. Виростили 4,8 млн. штук стандартних сіянці ... Читати далі »

Переглядів: 366 | Додав: Юлия | Дата: 12.02.2018 | Коментарі (0)