Головна » 2016 » Березень » 23 » Перемога в обласному конкурсі.
20:04
Перемога в обласному конкурсі.

22 березня 2016року на базі Кіровоградського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді відбувся захист науково-дослідних робіт учнів 3-10 класів. На захист з'їхалися близько 40 діти з усієї області. Учасники були розділені на 3 секції. Почесними членами журі були директор Кіровоградського ОЦЕНТУМа Поркуян О.В. , методист закладу Закутає ва Н.І., головний спеціаліст сектору лісорозведення Кіровоградського обласного управління лісового та мисливського господарства Роздєльська В.М. заступник директора департаменту екології та природних ресурсів Кіровоградської області Гоменюк Г.О. головний спеціаліст відділу дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти та виховної роботи управління освіти, науки, молоді та спорту кіровоградської облдержадміністрації Данилов С.О.;

Компаніївщину  представляли дві учениці ЗОШ I-III ст. та члени шкільного  лісництва «Зелена Планета» Компаніївської Балабушка Вікторія та Степанова Єлизавета  з керівником   Полтавець С.В.

Балабушка Вікторія презентувала науково-дослідницьку роботу на тему «Дослідження етіології та патогенезу поперечного раку дуба звичайного на території Компаніївського лісового господарства.» Учениця висвітлила проблеми лісу пов'язані з найбільш небезпечною інфекційною хворобою дубових насаджень.

За підведенням підсумків Віка показала свої глибокі  практичні та теоретичні знання з лісівничої справи,  за що була визнана членами журі найкращою і отримала 1призове місце серед учнів області.

 

Вітаємо  Вікторію з перемогою!!!!!!

Учениця 6 класу Степанова Єлизавета захищала дослідницько-експерементальну роботу « Пластик :перетворюємо небезпечне в корисне». В своїй роботі юна дослідниця вивчала основні фактори твердих побутових відходів  ,їх вплив на здоров’я людини та навколишне середовище , альтернативні шляхи використання та утилізації. За проведену змістовну практично-дослідницьку роботу в рамках обласного конкурсу «Вчимося досліджувати та охороняти природу Єлизавета була нагороджена дипломом управління освіти ,науки , молоді та спорту»  Кіровоградської ОДА.

За допомогою сучасних засобів всі присутні  мали можливість бачити практичну роботу, яка була зроблена ученицями  на протязі 2015-2016 року.

 
Переглядів: 484 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: