Головна » 2021 » Квітень » 29 » Переможцям вручили відзнаки
11:06
Переможцям вручили відзнаки

За багаторічну сумлінну працю в лісовому господарстві, особистий внесок у забезпечення дотримання правил техніки безпеки  і запобігання травматизму у лісогосподарському  виробництві та з нагоди Всесвітнього Дня охорони праці адміністрація і профком  ДП «Компаніївський лісгосп» вручили Грамоти і матеріальне заохочення  працівникам лісгоспу, які вибороли звання кращого працівника у  конкурсі.

За перше місце в конкурсі  «Кращий працівник» відзнаки отримав Русол Микола Іванович – тракторист-машиніст лісогосподарського виробництва  Кропивницького лісництва. В лісництві  механізатор сумлінно  працює понад 24 років, високопрофесійний спеціаліст, майстер своєї справи, раціоналізатор, має виняткову працелюбність і патріотичну відданість лісу.

За друге місце  в конкурсі нагороджено Муль Юрія Вікторовича –  тракториста – машиніста лісогосподарського виробництва  Компаніївського лісництва. В лісовому господарстві працює понад 22 років. Його невтомність, любов і дбайливе ставлення до техніки завжди ставлять у приклад молодим механізаторам. Він тракторист широкого профілю, сумлінний, працівник. За вірне служіння лісовій справі Юрій Вікторович має багато галузевих нагород різних рівнів.

Третє місце в тематичному конкурсі зайняв водій автотранспортних засобів Компаніївського лісництва  Калінчук Володимир Миколайович. За кермом лісових автомобілів в лісництві він працює вже понад 38 років без аварійних ситуацій. Крім основної професії Володимир Миколайович досконало володіє і навичками проведення багатьох видів лісогосподарських робіт і завжди готовий підставити плече під час лісо посадкових кампаній.

Вітаємо переможців, дякуємо їм за плідну працю і бажаємо нових професійних здобутків.

Ірина Артем'єва,

голова профкому ДП «Компаніївський лісгосп»

 

Переглядів: 152 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: