Головна » 2021 » Квітень » 22 » Попит на декоративні саджанці збільшується
16:06
Попит на декоративні саджанці збільшується

Лісівники ДП «Компаніївський лісгосп» власними силами наповнюють бюджет підприємства для розвитку лісового господарства. Одним із джерел надходження є реалізація посадкового матеріалу. В останні роки збільшується попит  на декоративний матеріал, який мешканці громад використовують для озеленення населених пунктів та особистих садиб.

         У лісорозсаднику Компаніївського та Кропивницького лісництв вирощуюється понад дві тисячі видів декоративних рослин. Туї, самшит, ялівці ,  ялинки та багато інших  – усе це користується неабиякою популярністю, як серед місцевого населення, так і серед установ та організацій, що перебувають у зоні діяльності лісгоспу. Щорічно підприємство працює в напрямку збільшення асортименту.

         Цієї весни від реалізації саджанців декоративних порід  Компаніївський лісгосп уже отримав 33 тис. грн., в тому числі 25 тис. грн. – від Компаніївської селищної ради за придбаних ними 465 декоративних саджанців.

Лісівникам Компаніївщини  приємно, що їх зусиллями не лише збільшується лісистість степового регіону за рахунок створених нових лісів, а й прикрашаються зеленню декоративних рослин території громад.

Прес-служба ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 171 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: