Головна » 2018 » Серпень » 8 » Пріоритет його життя – природа та ліс
11:35
Пріоритет його життя – природа та ліс

З 1 березня 2018 року на посаді головного лісничого ДП «Компаніївський лісгосп» працює Володимир Васильович Вовк. Інженер лісового господарства за освітою, він понад 20 років працював на різних посадах у державній екологічній службі управління охорони навколишнього середовища в Кіровоградській області. За своє трудове життя на державній службі обіймав посади державного інспектора, провідного спеціаліста, начальника відділу, заступника начальника, начальника держлісінспекції.

У 2012-2014роках працював головним спеціалістом – аудитором Кіровоградського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Працюючи у лісовій інспекції він дбав про ліс здійсненням державного контролю за додержанням вимог законодавства про раціональне використання, відтворення та охорону лісів Кіровоградської області. Сьогодні Володимир Васильович має за плечима вагомі фахові та життєві надбання. Ліси Кіровоградщини для нього, як рідний дім. Мабуть, не має жодного лісового урочища, де б за свою професійну діяльність не побував лісовий інспектор Вовк. То ж на посаді головного лісничого йому не складно орієнтуватися в будь-якому питанні лісогосподарського виробництва.

Головний лісничий Володимир Вовк є «правою рукою» для директора Компаніївського лісгоспу у всіх його справах. У складних умовах безгрошів’я степового лісгоспу він віддає свій безцінний досвід, лісівничу мудрість, сили та енергію задля виживання південного державного лісогосподарського підприємства та збереження і примноження зелених багатств степового краю Кіровоградщини. В щоденній турботі Володимир Васильович, за посадовими обов’язками, забезпечує збереження лісів для майбутніх поколінь від пожеж, шкідників, лісокрадів і робить свій особистий внесок у примноження зеленого оберегу рідного краю.

Як керівник, Володимир Васильович високо цінує працю колективу – простих, щирих трудівників, які створюють зелене мереживо степової України.

В колективі головного лісничого поважають не лише за уміння вирішувати складні завдання та виробничі питання, але й за розумну вимогливість до підлеглих, обов’язковість, хороші людські чесноти.

Володимир Вовк у минулому – воїн інтернаціоналіст. Півтора року він служив в Афганістані, де був зв’язківцем. І сьогодні Володимир Васильович переконаний, що його афганський досвід дуже допомагає у мирному житті.

Його улюблені хобі теж пов’язані з спілкуванням з природою. У вихідні дні він знаходить віддушину в полюванні і риболовлі.

Володимир Васильович – хороший сім’янин. Разом з дружиною Галиною ростить сина і доньку, яких безмежно любить і пишається ними.

8 серпня Володимир Васильович Вовк святкує свій 51-й День народження! Вся лісівнича родина ДП «Компаніївський лісгосп» щиро вітає його з цим святковим днем! Щасти вам, шановний колего, у всіх подальших справах і починаннях. Нехай ваша праця буде гідно оцінена наступними поколіннями, задля яких ви присвятили своє професійне життя. Хай всі плани та ідеї вдало втілюються в життя, хай супроводжують Вас успіх і удача!

Щиро зичимо, щоб вдома завжди царювали любов і добробут, спокій та затишок, турбота та підтримка. Щедрої Вам долі, світлих років життя, простого людського щастя, нових перемог на життєвих стежинах!

 

Ірина Артем’єва,

Голова профкому ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 344 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: