Головна » 2017 » Вересень » 1 » Привітання директора з Днем знань!
09:04
Привітання директора з Днем знань!

Літо пролетіло одною яскравою миттю, сьогодні вже вересень, попереду - осінь, зима, весна, школа ...

Знову ранок першого вересневого дня повниться мелодійними звуками шкільного дзвоника. Знову вулиці міст і сіл розквітають від дитячого щебету, юнацьких посмішок та чарівної хуртовини осінніх айстр. Ностальгічні погляди дорослих, душевний щем, смуток і радість – переплелися разом. Це наш край, наша держава зустрічають День знань - справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності.

Усі шляхи цього дня ведуть до школи. Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень.

Свято 1 вересня завжди залишається в пам'яті кожної людини.

1 вересня - це всенародне свято, адже тільки завдяки знанням людина досягла сучасного розвитку.

Перше вересня - день Знань! Як добре, що є такий день у році. І це не тільки дитяче свято всіх учнів та професійне свято всіх вчителів. Так хочеться побажати, щоб всі ми протягом усього життя вчилися і розвивалися, ставали кращими, мудрішими. Адже саме в такому русі, в душевному та духовному розвитку, і складається життя. А розвиток без знань - неможливий. Тому бажаю, щоб це свято могла відзначити для себе кожна людина. Нехай 1 вересня щорічно відзначає ваші успіхи, за якими в гору піде ваше життя.

Шановні юні лісівники!

Сердечно вітаю Вас з початком нового навчального року та Днем знань!

Бажаю Вам легко і з ентузіазмом освоювати нові предмети, отримувати нові знання.

Вчителям побажаю ставитися до роботи з душею та натхненням, адже тільки ви здатні запалити в учнях тягу до навчання, тільки ви можете розвинути в них вміння думати, аналізувати, відчувати, співпереживати, що так важливо в сучасному світі.

Сподіваюся, що прийдешній шкільний рік буде цікавим, насиченим подіями, повним нових перемог і звершень.

Зі святом 1-го вересня!

 

З повагою директор ДП "Компаніївський лісгосп" Олександр Миколайович Слюсаренко

 

Переглядів: 408 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: