Головна » 2016 » Лютий » 24 » З Днем народження, Ярославе!
09:54
З Днем народження, Ярославе!

Колектив ДП «Компаніївський лісгосп» вітає з Днем народження майстра лісу Компаніївського лісництва Ярослава Кондрашова.

         Свою трудову біографію Ярослав розпочав у вересні 2014 року  в робітником лісогосподарських робіт в Компаніївському лісництві.  Працював на різних роботах  – посадці лісу, заготівлі лісового насіння, догляді за сіянцями і саджанцями у лісовому розсаднику.

Робота в лісі і на користь лісу йому до душі, тому й вирішив пов’язати своє професійне життя із службою лісу. Без відриву від виробництва Ярослав

навчається в Уманському національному університет садівництва за спеціальністю «Лісове і садове паркове господарство».

У серпні 2015 року, оцінивши наполегливість, принциповість і небайдужість молодого спеціаліста Кондрашова  до лісової справи, керівництво лісгоспу призначило його майстром лісу обходу № 3 Компаніївського лісництва.

Робота майстра лісу не з легких і відповідальність велика.

 Колеги – лісівники бажають Ярославу Сергійовичу зробити свій особистий вагомий внесок у збереження примноження захисних лісів рідного краю.  

А для цього потрібно не спасувати перед труднощами, настійливо оволодівати новими знаннями і практичним досвідом старших колег .

Міцного тобі здоров’я, Ярославе, особистого щастя,творчої наснаги і професійних перемог!

 

 

Переглядів: 390 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: