Головна » 2020 » Вересень » 17 » Професійну діяльність керівника лісгоспу оцінили на відмінно
09:24
Професійну діяльність керівника лісгоспу оцінили на відмінно

Напередодні професійного свята Дня працівника лісу за багаторічну сумлінну працю у лісовій галузі, особистий внесок у розвиток і підвищення ефективності лісогосподарського виробництва Кіровоградщини директор ДП «Компаніївський лісгосп» Олександр Слюсаренко нагороджений відзнакою Державного агентства лісових ресурсів України – нагрудним знаком «Відмінник лісового господарства».

 

Професійний досвід Олександра Миколайовича – це десятки років життя, наповнених славними віхами відданості обраній справі.

Свою трудову діяльність у лісовому господарстві він розпочав в 1977 році маркувальником у Торговицькому лісництві Оникіївського лісгоспу. Працював майстром лісу, інженером лісових культур у Оникіївському лісгоспі, помічником лісничого і лісничим Кіровоградського лісництва Компаніївського лісового господарства, інженером лісового господарства ДЛГО «Кіровоградліс», головним спеціалістом Кіровоградського ОУЛМГ. Із січня 2014 року працює на посаді директора державного підприємства «Компаніївське лісове господарство».

  Своєю щоденною невтомною працею Олександр Миколайович зробив вагомий внесок в розвиток лісової галузі Кіровоградщини.  У повсякденній роботі на всіх посадах забезпечував виконання завдань програми «Ліси України», нині під його керівництвом реалізовуються завдання регіональної екологічної програми «Ліси Кіровоградщини» щодо створення та вирощування захисних лісових насаджень на еродованих землях Кіровоградщини.  

За період роботи Олександра Слюсаренка на посадах лісничого та директора підприємства, за його участю та під його керівництвом, на території степового регіону Кіровоградської області створено понад тисячу гектарів нових лісів.

Завдяки високій професійній підготовці та набутому досвіду на керівних посадах лісничого та директора лісгоспу ним забезпечується належний рівень державного контролю за охороною лісів від пожеж, самовільних рубок, захисту від шкідників та хвороб. Роботу по охороні державного лісового фонду організовує із впровадженням практичних заходів із залученням учнівської молоді, зокрема через роботу шкільних лісництв.

Олександр Миколайович досвідчений фахівець лісового господарства, володіє хорошими організаторськими здібностями. Належно організовує та забезпечує ведення результативної роботи підприємства.

Попри всі труднощі, степовий Компаніївський лісгосп під керівництвом Олександра Слюсаренка  тримає позитивну динаміку економічних показників і в межах фінансових можливостей забезпечує виконання всіх планових завдань лісогосподарського виробництва.

Керівник уважний до підлеглих, уміло вирішує проблеми, що їх стосуються. Дорожить їх думками. Цінує та приймає їх пропозиції. Олександр Миколайович користується заслуженим авторитетом і повагою в трудовому колективі Компаніївського лісгоспу, серед лісівників Кіровоградщини, представників органів державної виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.

 

Вітаємо Вас, шановний Олександре Миколайовичу, з визнанням високого рівня  Вашої професійності! З Днем працівника Лісу!

Нехай людська шана і вдячність наповнюють Ваше серце життєдайною силою, невичерпним оптимізмом, молодечим запалом  і позитивною енергетикою. В нагороду за довгі роки самовідданої праці у лісовому господарстві, нехай в майбутньому на Вас чекає ще багато наповнених корисними справами і земними радощами років!

Від імені трудового колективу лісгоспу

 Ірина Артемєва, голова профкому  підприємства

 

Переглядів: 205 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: