Головна » 2021 » Квітень » 5 » Протипожежні рейди розпочато!
12:52
Протипожежні рейди розпочато!

З настанням пожежонебезпечного періоду різко зростає ймовірність загорання лісів. Основними причинами виникнення пожеж в екосистемах є сукупність погодних факторів та недотримання громадянами правил пожежної безпеки.

З метою запобігання виникнення таких пожеж лісничий Кропивницького лісництва Сергій Панчак, спільно з співробітниками Управління ДСНС у Кіровоградській області  та ГУ НП в області, 3 квітня патрулював хвойні лісові масиви, які обрамлюють обласний центр – місто Кропивницький.

 У приміських лісах у  вихідні дні багато відпочивальників. Розпочався сезон шашликів, а відтак і розведення вогнищ, що суворо заборонено за межами спеціальних майданчиків.  Щоб палії не залишились непоміченими, під час патрулювання  представники рятувальної служби використовували безпілотник. Члени рейдової групи проводили роз’яснювальну роботу з  відпочивальниками на природі, інформували про збільшення штрафів за провокування пожеж у лісах та підпал сухої трави та вручали листівки з правилами пожежної безпеки.

Шановні громадяни! Лісова охорона ДП «Компаніївський лісгосп»  закликає вас, перебуваючи в лісі, дотримуватись правил пожежної безпеки!

Прес-служба

ДП «Компаніївський лісгосп»

 

Переглядів: 150 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: