Головна » 2020 » Червень » 26 » Протипожежний рейд в лісових масивах Компаніївщини.
14:50
Протипожежний рейд в лісових масивах Компаніївщини.

Пожежа – найбільше лихо в лісі. І як не прикро це визнавати, що майже всі лісові пожежі виникають з вини та безвідповідальності  людини. 

Найголовніше в попередженні лісових пожеж – суворе і неухильне дотримання нескладних правил протипожежної безпеки та  правил поведінки в лісі  .Протипожежні профілактичні рейди належать до найбільш дієвих попереджувальних заходів для недопущення загорань у лісових масивах.

25 червня працівники лісової охорони Компаніївського лісництва разом з фахівцями Управління ДСНС у Кіровоградській області та Компаніївського районного сектору і патрульної поліції   провели спільний рейд у лісових  урочищах  «Компаніївка » та «Лужок» .

Щоб запобігти прикрим випадкам та вкотре наголосити громадянам, щодо небезпеки та заборони розведення вогню в лісових масивах відпочиваючим роздавали пам’ятки про  недопущення лісових пожеж та інструкції щодо дій у разі виявлення пожежі в лісі та нагадали про відповідальне ставлення до дотримання правил пожежної безпеки ,що допоможе уникнути біди.

 

Прес-служба

ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 247 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: