Головна » 2018 » Лютий » 10 » Шана ветерану
13:46
Шана ветерану

Кутецький Василь Олексійович народився 10 лютого 1953 року в с. Інгуло-Кам’янка Новгородківського району на Кіровоградщині.

Професійно-технічну освіту за спеціальністю тракторист-машиніст здобув у 1970 році, закінчивши професійно-технічне училище.

Трудовий шлях у лісовому господарстві розпочав у 1976 році трактористом Компаніївської лісомеліоративної станції.

На той час новостворена Компаніївська лісомеліоративна станція виконувала важливе державне завдання по степовому лісорозведенню. Щорічно колективом лісництва створювалось понад 500 га захисних лісових насаджень на еродованих землях в зоні діяльності Компаніївської ЛМС. Тож тракторист Кутецький Василь Олексійович долучився до тяжкої праці лісівників південного регіону України. Він готував площі під нові ліси, проводив механізовані догляди за уже створеними лісовими культурами, створеними мінералізованими смугами. За короткий час успішно освоїв роботу на тракторі з різними причіпними лісогосподарськими механізмами – плугами, боронами, культиваторам, розпушувачами ґрунту і лісопосадковими машинами. Особливо пам’ятною важкою працею була нарізка терас на крутосхилах ярів та балок.

За 22 роки роботи трактористом в лісовому господарстві Василь Олексійович став справжнім майстром своєї справи, його плідна праця втілилась у зелений оберіг довкілля Компаніївського, Новгородківського районів і служитиме і дітям, і внукам.

В колективі Компаніївського лісгоспу Василь Олексійович користується заслуженим авторитетом і повагою. Він позитивна, добра і щира людиною. Сьогодні «Лісовий ветеран» веде активний образ життя, іще працює сторожем Новгородківського лісництва. У вільний час полюбляє риболовлю, разом зі своєю дружиною Світланою тішиться онуками і насолоджується приємними спогадами трудового життя лісової біографії.

10 лютого Василь Кутецький відзначає 65 річний ювілей. Колектив Компаніївського лісгоспу щиро вітає ветерана праці підприємства з його особистим святом. Міцного здоров’я Вам на довгі роки Василю Олексійовичу , добробуту, родинного благополуччя. Хай надають Вам наснаги на активне довголіття живі пам’ятники вашої праці – лісові насадження степової Кіровоградщини.

 

Ю.Семокоп, інспектор з кадрів 

Переглядів: 417 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: