Головна » 2021 » Квітень » 29 » Спільні дії на захист лісу від пожеж
12:29
Спільні дії на захист лісу від пожеж

28 квітня  на базі ДП «Світловодський лісгосп» відбулись спільні  тактико-спеціальні навчання по гасінню умовної пожежі лісового масиву Крилівського лісництва за участі працівників лісової охорони Кіровоградщини та Управління Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Участь у навчаннях взяла і представник ДП «Компаніївський лісгосп» –  т.в.о.головного лісничого підприємства Ольга Артеменко.

У навчаннях були задіяні сили та засоби Світловодського, Онуфріївського та Чорноліського лісгоспів та Держслужби з надзвичайних ситуацій. Під час практичної частини семінару продемонстровано швидке реагування з гасіння умовної лісової пожежі, взаємодію лісівників та рятівників при ліквідації пожеж у лісових насадженнях, прийоми гасіння пожеж. Для ліквідації умовної низової пожежі учасники навчального зібрання використовували переносні ранцеві вогнегасники, задіювали малий лісо пожежний комплекс на базі УАЗу, квадрокоптер і пожежні автомобілі. Учасникам семінару показали  як оперативно влаштовувати мінералізовані смуги з використання трактора з плугом.

У ході навчань лісівники та рятівники продемонстрували злагодженість спільних дій у захисті лісових масивів від можливих загорянь.

Прес-служба ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 166 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: