Головна » 2021 » Квітень » 29 » Спільний протипожежний рейд в Кропивницькому районі
09:04
Спільний протипожежний рейд в Кропивницькому районі

На виконання Спільного наказу Кіровоградського обласного управління, Головного управління ДСНС в Кіровоградській області, Державної екологічної інспекції Придніпровського округу та головного управління національної поліції в Кіровоградській області № 20/3/653/289 від 16.04.2021 «Про проведення рейдів з перевірки дотримання вимог пожежної безпеки в угіддях на території Кіровоградської області» та відповідно до узгодженого плану-графіка рейдів, 28 квітня представниками всіх вказаних служб проведено рейдову перевірку щодо готовності до запобігання та ліквідації пожеж у природних екосистемах  Кропивницького району.

В складі рейдової комісії від лісового господарства в цей день працював лісничий Кропивницького лісництва Сергій Панчак.

Члени комісії провели обстеження протипожежного захисту житлового сектору сіл, розміщених поблизу лісових масивів, а саме: сіл Велика Северинка, Лозуватка, Високі Байраки, Новоолександрівка.

Після проведених перевірок в кожному із сіл  комісія складала відповідні акти, в яких висвітлювала проблемні питання щодо виконання вимог Правил пожежної безпеки в Україні та передавала їх представникам органів місцевої влади для усунення недоліків.

Зауважень представників рейдової комісії щодо порушень Правил пожежної безпеки в лісовому фонді на території Кропивницького району  не було.

Прес-служба ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 160 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: