Головна » 2020 » Вересень » 17 » Старанною працею майстер лісу заслужив нагороду
09:46
Старанною працею майстер лісу заслужив нагороду

Микола Бобрицький працює майстром лісу в Кіровоградському лісництві понад 12 років. За ним закріплено лісовий обхід загальною площею 642 га, в якому він є керівником робіт, які проводяться в обході і охоронцем насаджень від пожеж, самовільних рубок і засмічення. Під його надійною охороною знаходиться і особливий об’єкт – урочище «Пам’ятне». Цей лісовий масив площею 41.6 га працівники Кіровоградського лісництва створили у 1996 році і присвятили його артистам театру імені Марка Кропивницького. Він проводить значну профілактичну роботу з населенням з метою збереження лісових масивів.

         Микола Іванович в лісі працює за покликом серця, проявляє високий професіоналізм до праці, патріотизм до лісової галузі і робить все можливе і залежне від нього, аби ліси нашого краю й надалі милували око, приносили людям добро і достаток. З посадовими обов’язками майстра лісу  успішно справляється. Його професійну діяльність неодноразово відзначали галузевими нагородами.

         Сьогодні, з нагоди Дня працівника лісу Микола Іванович Бобрицький за здобутки на професійній ниві отримав Подяку Кіровоградської обласної державної адміністрації.

Лісова родина Компаніївського лісового господарства щиро вітає майстра лісу з високою нагородою і зичить ще довгих років плідної роботи на службі зеленого оберегу рідного краю!

 Ольга Артеменко,

т.в.о. головного лісничого ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 231 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: