Головна » 2020 » Вересень » 21 » Триває осінній пожежонебезпечний період!
10:08
Триває осінній пожежонебезпечний період!

Ліс дарує людям радість спілкування з природою, відчуття краси, оздоровлення. Лісове безмежжя наповнює енергетикою добра і спокою.

 Працівники Компаніївського лісгоспу професійно дбають про збереження і примноження зеленого вбрання нашого краю і закликають всіх шанувальників лісу ставитися до нього з повагою, бережливо, не завдавати шкоди йому своєю поведінкою, неохайністю, нехтуванням протипожежними вимогами.

Триває осінній пожежонебезпечний період!  Незважаючи на заходи, що вживаються працівниками державної лісової охорони ДП «Компаніївський лісгосп» щодо недопущення пожеж у лісових масивах,- пожежна обстановка на території лісових угідь зони діяльності лісгоспу залишається дуже напруженою. Із настанням осені значно ускладнюється ситуація з пожежами, що виникають у лісових масивах. Внаслідок виникнення пожеж знижуються захисні, водоохоронні та інші властивості лісу.          

Лісова охорона нагадує, що відповідно до законодавства, правила пожежної безпеки в лісах України є обов’язковими для виконання всіма громадянами, які з будь-яких причин перебувають у лісі. Порушення вимог пожежної безпеки в лісах тягне за собою як адміністративну, так і кримінальну відповідальність та матеріальні відшкодування винуватцями завданих збитків. 

         Звертаємось до громадян з проханням бути обачними та обережними, щоб відпочинок в лісі був приємним і для вас, і для тих, хто прийде після.

Пам’ятайте, що спалюючи суху рослинність чи порушуючи правила пожежної безпеки, ви завдаєте великої шкоди, в тому числі й матеріальної. Бережіть природні багатства! Перебуваючи в лісі, дотримуйтесь правил пожежної безпеки !

Прес-служба ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 212 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: