Головна » 2020 » Червень » 22 » Тривають протипожежні рейди в Новгородківському районі
08:38
Тривають протипожежні рейди в Новгородківському районі

 

18 червня помічник лісничого Новгородківського лісницта Олександр Монастирський проводив патрулювання лісів Новгородківського району разом з фахівцями Управління ДСНС у Кіровоградській області, Новгородківського районного сектору та представниками поліції і волонтерами Червоного Хреста. Спільний протипожежний рейд провели у лісових урочищах «Тарасівка» та «Клинці-2».

Для громадян, які відпочивали під прохолодою степових лісів, лісівники, рятувальники та правоохоронці провели роз’яснювальну роботу. Зокрема нагадали, що у пожежонебезпечний період у лісі забороняється палити багаття, залишати недопалки. Якщо погода все ж дозволяє розпалити вогнище, то лише в рекреаційних зонах. А перш ніж залишити місце відпочинку, потрібно обовязково прибрати сміття та переконатись, що багаття згасло.   Для гасіння можна скористатися усіма підручними засобами: вода, якщо залишилась, пісок, земля, гілки дерев листяних порід.

 Учасники рейду вручали відпочивальникам пам’ятні листівки з правилами безпечної поведінки на лісових ділянках та закликали їх відповідально ставитися до навколишнього середовища.

Прес-служба

ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 228 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: