Головна » 2020 » Вересень » 23 » У лісах Компаніївського лісгоспу проведено 175 рейдів з профілактики лісових пожеж
11:36
У лісах Компаніївського лісгоспу проведено 175 рейдів з профілактики лісових пожеж

 

Лісова охорона Компаніївського лісгоспу постійно проводить рейди по виявленню порушників правил пожежної безпеки в лісі, як працівниками лісгоспу, так і з залученням інших служб .

З початку пожежонебезпечного періоду  в лісах зони діяльності лісгоспу проведено 175  рейдів з профілактики лісових пожеж.

Хоча на календарі вже осінь, та пожежонебезпечний період в лісах Кіровоградщини продовжується.  І тому рейди для лісоохоронців  ДП «Компаніївський лісгосп» у вихідні дні є обов’язковими.

 Під особливим контролем, як завжди, хвойні лісові насадження в приміській зоні обласного центру. Так, у минулі вихідні наземне рейдове патрулювання  соснових насаджень в лісових урочищах «Салганні піски» проводили лісничий Кіровоградського лісництва Сергій Панчак та майстер лісу Володимир Фівко. Мета профілактичного рейду – проведення роз’яснювальної роботи і надання інформаційної допомоги населенню щодо дотримання правил пожежної безпеки у  лісі. Під час розмов з зустрічними громадянами лісівники вручали їм застережні листівки з порадами щодо дотримання правил пожежної безпеки в лісі.

Лісова охорона Компаніївського лісового господарства закликає краян берегти від вогню лісову красу степової Кіровоградщини!

Ольга Артеменко,

т.в.о. головного лісничого ДП «Компаніївський лісгосп

 

Переглядів: 182 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: