Головна » 2020 » Вересень » 7 » У праці лісівничій промайнули літа ветерана
13:36
У праці лісівничій промайнули літа ветерана

   

Сьогодні, 7 вересня,  колектив ДП «Компаніївський лісгосп» розділяє приємні миті особистого свята ветерана лісової галузі, колишнього керівника підприємства Валерія Вікторовича Балабушки.

Іменинник – 32 роки беззмінно працював у Компаніївському лісовому господарстві. За направленням вузу  приїхав він працювати у Компаніївську лісомеліоративну станцію і залишився  тут назавжди. Працював на різних посадах: помічником начальника лісомеліоративної дільниці, начальником дільниці, головним лісничим підприємства, а потім 2008 років очолював колектив ДП «Компаніївський лісгосп». За його участю і під його керівництвом створено майже 7  тисяч гектарів захисних лісових насаджень,  розкиданих зеленими оазисами по всій південній частині Кіровоградщини.

З 2014 року Валерій Вікторович на заслуженому відпочинку, однак живе лісом і досі, ділиться професійним досвідом з молодим поколінням лісівників, дає поради й настанови сину і невістці, які продовжують справу батька і працюють спеціалістами лісового господарства в Компаніївському лісгоспу.

   

Тепер ветеран-лісівник більше часу має для родини. Має онука та трьох онучок, які своїми успіхами у навчанні приносять йому особливу радість.

А ще він має і своє  «солодке» хобі  – займається бджолярством. Праця біля бджіл дуже кропітка, робота триває з ранньої весни і до пізньої осені. То ж сумувати пенсіонеру Балабушці ніколи. До роботи на пасіці долучає і сина і прагне, щоб «медові історії», так же як і лісові професії, стали сімейною справою.

Шановний Валерію Вікторовичу!

Лісова родина Компаніївського лісгоспу щиро вітає Вас з 67-м Днем народження. Хай Ліс, якому присвятили Ви своє трудове життя, оберігає Вас на життєвій дорозі  і  дарує Вам міцне  здоров’я і довголіття!

Добра, щастя і благополуччя Вам, родинного затишку і душевного тепла, поваги і шани людської. Нехай добро і благополуччя живуть у Вашій родинній оселі.

 За дорученням колективу,

голова профкому Ірина Артемєва

 

Переглядів: 222 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: