Головна » 2020 » Червень » 30 » У родині Балабушків лісова професія – це спадковість на користь лісів Компаніївщини
22:24
У родині Балабушків лісова професія – це спадковість на користь лісів Компаніївщини

Олег Балабушка, син колишнього директора Компаніївського лісгоспу Валерія Вікторовича Балабушки, є незмінним помічником лісничого Компаніївського лісництва ДП «Компаніївський лісгосп»  з 2009 року.

Виконувати функції правої руки лісничого – справа відповідальна, не легка, вимагає високого рівня професіоналізму та самовіддачі. Саме на його плечах сьогодні контроль за виконанням усіх лісівничих заходів у лісництві та звітність за виконану роботу. Особливої відповідальності в роботі вимагає охорона лісу від пожеж, рейдове патрулювання у пожежонебезпечний період. Із своїми посадовими обов’язками Олег Валерійович вміло справляється. Вдома, разом з дружиною Наталією, також лісівничкою, Олег Валерійович ростить трьох чарівних донечок. Дві старші – Вікторія і Уляна активні учениці шкільного лісництва «Зелена Планета». То ж немає сумніву в тому, що лісова професія у родині Балабушків – це спадковість на користь лісів Компаніївського лісгоспу.

Сьогодні, в останній день червня, Олег Балабушка відзначає свій  44-й День народження. Колеги-лісівники шлють йому щирі вітання і бажають міцного здоров`я, бадьорості та завзяття, успіхів та здобутків у професійній діяльності, родинного благополуччя.

Ірина Артемєва,

голова профкому ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 236 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: