Головна » 2020 » Червень » 30 » У святкові дні лісова охорона Кіровоградського лісництва патрулювала ліси навколо Кропивницького у супроводі пожежної охорони
11:23
У святкові дні лісова охорона Кіровоградського лісництва патрулювала ліси навколо Кропивницького у супроводі пожежної охорони

У лісах Кіровоградщини за спекотної погоди  –  надзвичайно високий клас пожежної небезпеки. У вихідні дні, населення масово відправляється відпочивати на природу, особливо великий наплив людей у ліси  хвойних масивів навколо обласного центру.

 Спостереження та патрулювання за приміськими  лісами у минулі святково-вихідні дні лісова охорона Кіровоградського лісництва проводила спільно з рятувальниками-пожежниками. Учасники рейду наголошували відпочивальникам, що перебуваючи на природі, слід  дбати і про її збереження.  Адже величезної шкоди лісам завдають   пожежі, які, найчастіше, трапляються саме з вини людини. Пожежа ж у лісі - це страшне лихо не тільки для деревної рослинності, але й для всього живого.  Гинуть не тільки дерева, а й птахи, звірі, вигоряє лісова підстилка і верхній шар ґрунту.

В цьому лісові охоронці переконували всіх зустрічних відвідувачів лісу та нагадували всім про правила поведінки в лісі, роздаючи пам’ятні листівки з правилами безпечної поведінки під час перебування в лісових насадженнях.

Прес-служба

ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 185 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: