Головна » 2020 » Вересень » 16 » Ветеранам галузі – наше шанування
11:13
Ветеранам галузі – наше шанування

У зелену красу степового регіону Кіровоградщини  ( Компаніївського ,Новгородківського,Кропивницького ,Бобринецького районів) вкладено велику працю лісівників минулих поколінь.

                Серед тих,  хто присвятив більшу половину свого трудового життя роботі в Компаніївському лісовому господарстві: В.І. Владико (стаж на підприємстві 35 років) В.В. Балабушка (37р) Плащевська К.Г. ((37р)  М.М. Галянт (26р) Сірьогін М.С. (27р), Котенко М.К.(35р.), Безгінов В.В. (37р.),Кутецький А.О. (32р.) та ін.

Ми не маємо права забувати тих хто, присвятив службі лісу своє життя. Щорічно із наших рядів відходять у  небесну вічність ті, хто вірою і правдою служив його Величності ліс,у залишаючи на землі свої живі пам’ятники – гектари рукотворних лісів. Колектив  Компаніївського лісгоспу береже світлу пам'ять  про лісівників, хто відійшов у вічність…

Ми  шануємо ветеранів лісового господарства,  опікуючи їх своєю турботою. На обліку в профкомі лісгоспу сьогодні знаходиться 16 пенсіонерів – ветеранів підприємства,  для яких ліс став справою всього життя.

Представники трудового колективу ДП «Компаніївський лісгосп» напередодні професійного свята Дня працівника лісу, підтримуючи багаторічну традицію родини лісівників Кіровоградщини, завітали на гостини до осель ветеранів підприємства з святковими вітаннями і подарунками. Разом з матеріальною допомогою лісівники вручили ветеранам  і набір медичних масок, щоб пенсіонери не користувалися саморобними марлевими пов’язками, а носили в карантинний період, якісні захисні маски.

Колеги-лісівники Компаніївського лісового господарства щиро вітають ветеранів з професійним святом – Днем працівника лісу!

 За багаторічне патріотичне служіння лісу і вагомий особистий внесок у справу примноження і збереження лісових багатств рідного краю безмежна Вам шана, повага і вдячність, дорогі наші наставники і вчителі!

Доброго Вам  здоров`я, активного довголіття, благополуччя, душевного тепла і радості життя. Хай нагородою Вам буде Божа опіка та щира пошана від людей.

Ірина Артемєва, голова профкому

ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 199 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: