Головна » 2017 » Травень » 3 » Відбувся обласний семінар керівників учнівських лісництв
09:13
Відбувся обласний семінар керівників учнівських лісництв

 

Формування трудових  цінностей та екологічної свідомості особистості в учнівських лісництвах обговорили під час семінару керівники шкільних лісництв разом з головними лісничими лісогосподарських підприємств Кіровоградщини. Захід відбувся на базі Підлісненської філії комунального закладу «Олександрівське навчально-виховне об’єднання № 2». Організував семінар обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді з участю обласного управління лісового та мисливського господарства.

Відкрила семінар очільник лісової галузі області Наталія Ревенко, яка подякувала педагогам за багатолітню плідну співпрацю в напрямку виховання майбутньої лісівничої зміни.

 

Учасники семінару заслухали інформацію щодо діяльності лісової галузі Кіровоградщини (доповідав Олег Середюк, перший заступник начальника облуправління) та діяльності учнівських лісництв за 2016 рік (виступила Олена Кротенко, методист ОЦЕНТУМу).

Керівник ОЦЕНТУМу Олег Поркуян вручив присутнім педагогам спільні грамоти Міністерства освіти та науки і Національного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді за внесок у розвиток діяльності шкільних лісництв.

Під час заходу презентувала діяльність Червоно-Нерубаївського шкільного лісництва його керівник Тетяна Воробей, а юні лісівники провели для гостей екскурсію галереєю лісу, яку оформлено у стінах навчального закладу.

 

Загалом в області діють 38 учнівських лісництв, у яких здобувають теоретичні знання з лісівництва та займаються практичною роботою близько тисячі школярів. У травні частина команд юних лісівників, які упродовж 2016 року найліпше продемонстрували результати своєї роботи, братимуть участь у дев’ятому обласному зльоті шкільних лісництв. Під час зльоту учні при бажанні зможуть пройти тестування на знання лісового господарства України англійською мовою для визначення можливості їхньої участі у національному відборі міжнародного конкурсу "Молодь у лісах Європи".

Прес-служба Кіровоградського ОУЛМГ

Переглядів: 381 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: