Головна » 2021 » Квітень » 30 » Відпочивайте у лісі відповідально!
11:57
Відпочивайте у лісі відповідально!

Вихідні на Великодні і травневі свята в 2021 році особливо радують українців, адже буде можливість відпочити одразу чотири дні поспіль. За прогнозами синоптиків святкові дні на Кіровоградщині будуть теплими і сонячними. То ж, безсумніву, відпочивальників на природі буде багато і традиційно – з вогнищем та шашликом! А найпростіший варіант відпочинку на природі – це, звичайно, відпочинок на лісовій галявині.

Державна лісова охорона Компаніївського лісового господарства закликає відвідувачів лісів Кропивницького, Новгородівського та Компаніївського лісництв відпочивати у лісі відповідально!

Будьте обережні з вогнем. Якщо вам довелося розвести багаття — не залишайте його непогашеним. Ретельно залийте його водою перед відходом, щоб не залишилося тліючих жарин. У суху і вітряну погоду з багаттям треба бути гранично обережним. Пам’ятайте — наслідки лісової пожежі залишаються  надовго.

Прибирайте за собою все сміття! Забирайте своє сміття з собою, а ще — прихопіть сміття, залишене до вас! Отримуючи задоволення від спілкування з лісом, не завдавайте йому шкоди! Бережіть природу рідного краю!

Ольга Артеменко,

т.в.о. головного лісничого ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 184 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: