Головна » 2020 » Червень » 1 » Віримо: На зелену вахту степової Кіровоградщини прийде надійна зміна!
13:58
Віримо: На зелену вахту степової Кіровоградщини прийде надійна зміна!

Шановні школярі, учні шкільного  лісництва «Зелена Планета» !

Свято останнього дзвоника у 2020 році проходить у новому незвичному форматі. Не зраджуючи щорічній традиції, працівники Компаніївського лісового господарства, цьогоріч через ЗМІ, щиро вітають усіх учасників навчального процесу із святом останнього дзвоника та успішним закінченням непросторого шкільного року!

Роботу із шкільним лісництвом Компаніївський лісгосп розглядає як важливий напрямок своєї діяльності. Фахівці лісгоспу ведуть постійну лісівничо-просвітницьку роботу серед учнівської молоді, діляться своїм практичним досвідом, допомогають дітям у підготовці до різноманітних заходів екологічного спрямування. Така співпраця розширює у дітей знання про ліс, виховує дбайливе ставлення до природи, екологічну свідомість та уміння цінувати працю лісівників.

 Учні шкільного  лісництва активні учасники всіх природоохоронних заходів та акцій, які організовують лісівники. Школярі виконують велику роботу із збереження природи, охорони та захисту лісів, агітують доросле населення підтримувати ці ініціативи. 

 Своїми знаннями з лісівничої справи юні лісівники протягом року здобували  численні перемоги у змаганнях  природничого напрямку різних рівнів. Ми гордимося юними природолюбами підшефного шкільного лісництва  «Зелена Планета», що діє при НВО «Компаніївська ЗОШ» і віримо в те, що на зелену вахту степової Кіровоградщини в майбутньому прийде надійна зміна!

Для школярів останій шкільний дзвінок – це старт літніх канікул. Тож бажаємо учням добре і змістовно відпочити, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу на­вчання. Випускникам бажаємо успішно скласти ЗНО і вступити до омріяних закладів вищої освіти!

Вчителям наші слова вдячності за знання і любов до лісу, яку ви передаєте своїм вихованцям. Бажаємо усім нових успіхів, життєвих сил і натхнення!

 

З повагою,

 від імені лісівників Компаніївщини

директор ДП «Компаніївський лісгосп»               Олександр Слюсаренко
 

 

Переглядів: 202 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: