Головна » 2020 » Вересень » 17 » Вітаємо! Бажаємо результативної роботи і високих професійних злетів !
09:37
Вітаємо! Бажаємо результативної роботи і високих професійних злетів !

Колектив ДП «Компаніївський лісгосп» вітає з професійним святом і нагородою Подякою Кіровоградської обласної адміністрації свою колегу – менеджера із  збуту Наталію Балабушку!

Трудову діяльність в ДП «Компаніївський лісгосп» Наталія Валентинівна розпочала в  2011 році на посаді майстра лісу. З 2019 року працює на підприємстві на посаді  менеджера із збуту.

 За період роботи  в лісгоспі зарекомендувала себе, як працьовита та ініціативна спеціалістка. Сумлінно виконує посадові обов’язки по організації вчасної поставки лісопродукції споживачам, розуміючи, що від її ритмічної роботи залежать фінансові надходження підприємства. Справно координує збутову діяльність лісгоспу відповідно до замовлень і укладених договорів. Перспективний спеціаліст-менеджер оперативно реагує на вимоги часу, наполеглива і відповідальна в роботі. Користується авторитетом у колективі лісівників і споживачів лісопродукції підприємства.

Хай заслужена нагорода  додає Вам, Наталіє Валентинівно, завзяття і сил для нових професійних здобутків на користь лісової галузі!

Олександр Кравченко,

заступник голови профкому плісгоспу

 

Переглядів: 201 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: