Головна » 2020 » Вересень » 21 » Вітаємо лісничого!
10:08
Вітаємо лісничого!

День народження лісничого Компаніївського лісництва Сергія Галушки збігається з професійним святом – Днем працівника лісу. 20 вересня йому виповнюється 42роки. Не виключено, що цей збіг міг визначити і його професію – спеціаліста лісового господарства.

На посаді лісничого Компаніївського лісництва Сергій Михайлович працює з 2008 року.  Під вмілим керівництвом лісничого Галушки колектив Компаніївського лісництва щорічно досягає вагомих результатів в лісогосподарському виробництві. За час його роботи  керівником виробничого підрозділу ДП «Компаніївський лісгосп»  колективом лісництва на еродованих землях Компаніївського району створено понад 800 гектарів захисних лісових насаджень. Під його опікою лісоохоронці, якими керує лісничий, зелене вбрання Компаніївського району на загальній площі 2287,5 га.

За особистий внесок в охорону, збереження і примноження лісових насаджень степового регіону Кіровоградщини лісничий Сергій Галушка має

чимало галузевих відзнак. В колективі колеги  цінують його не лише за професіоналізм та фаховий досвід, а й за людські чесноти.

         Сьогодні колектив Компаніївського лісгоспу вітає лісничого Сергія Галушку з Професійним святом та Днем його народження. Щиро бажаємо  йому доброго здоров`я, щастя, родинного затишку, здійснення професійних планів, особистих бажань, мрій та задумів! Нехай кожен день приносить радість, насолоду і бажання жити і  діяти на користь природи рідного краю.

 

Наталія Жуковська,

 інспектор з кадрів лісгоспу

Переглядів: 216 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: