Головна » 2021 » Квітень » 28 » Вітаємо з Ювілеєм бухгалтера Новгородківського лісництва!
09:11
Вітаємо з Ювілеєм бухгалтера Новгородківського лісництва!

Наталія Андріївна Демяненко в Новгородківському лісництві працює з 2013 року. У  лісове господарство вона   прийшла уже з вагомим багажем практичних бухгалтерських  знань у інших галузях.

По краплині збирала досвід, відточуваламайстерність, заглиблювалася у  специфіку лісівничої бухгалтерії. Сьогодні вона вже впевнено працює за вимогами до лісових бухгалтерів. Вільно орієнтується у  всьому, що має відношення допосади бухгалтера лісництва, вчасно відстежує зміни в законодавстві та постійно підвищує свою кваліфікацію. Свою любов до лісу Наталія Дем’яненко відчуває крізь призму цифр і показників…

За сумлінну працю має відзнаки Компаніївськоголісгоспу.

Цю добру та щиру жінку за високий фаховий рівень, наполегливість і добросовісність, душевну щедрість і життєву мудрість шанують і поважають колеги-лісівники. 

Сьогодні, 28 квітня, вітаючи з Ювілейним Днем народження Наталію Андріївну, колектив Компаніївського лісгоспу щиро зичить їй доброго здоров`я, безмежного щастя, родинного затишку, здійснення професійних планів, особистих бажань, мрій та задумів! 

Ірина Артемєва,

Голова профкому ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 170 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: