Головна » 2020 » Вересень » 18 » Вітаємо з нагородою лісоохоронця Новгородківщини!
10:06
Вітаємо з нагородою лісоохоронця Новгородківщини!

        

Андрій Бабичевський в Новгородківському лісництві працює більше 15 років. Понад  10 років працював помічником лісничого. Набував професійного досвіду і випробовував власні сили. Працював наполегливо, відповідально відносився до виконання завдань лісової охорони, прислухався до порад досвідчених лісівників. Бажання працювати на користь лісової галузі спонукало його до здобуття лісової професії. Без відриву від виробництва він здобув вищу лісогосподарську освіту.  Набутий професійний досвід і отримана галузева освіта сприяли його кар’єрному зростанню. У 2016 році керівництво ДП «Компаніївський лісгосп» довірило Андрію Бабичевському посаду лісничого Новгородківського лісництва. Довіру лісничий виправдовує. Нині він професійно господарює у лісовому фонді Новгородківщини. Живе роботою і проблемами лісу, віддано цілодобово  несе державну лісову службу. 

 Колеги цінують його за професіоналізм і результативність праці. Про його сумлінну працю у лісовому господарстві свідчать неодноразові  відзнаки підприємства. В 2017 році його особистий внесок в екологічне благополуччя рідного краю гідно оцінила і громада, нагородивши його Грамотою Новгородківської райдержадміністрації і районної ради.

Сьогодні, з нагоди професійного свята, за сумлінну працю лісоохоронець Новгородківщини Андрій Вікторович Бабичевський  отримав Почесну Грамоту Кіровоградського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Вітаємо лісничого Бабичевського з нагородою! Щиро зичимо міцного здоров`я, родинного затишку, добробуту, невичерпної енергії, успішних трудових буднів на довгій лісівничій ниві і радості професійних здобутків!

Ольга Артеменко,

т.в.о. головного лісничого ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 190 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: