Головна » 2016 » Березень » 1 » З Днем народження, колего!
22:53
З Днем народження, колего!

У перший весняний день відзначає свій День народження майстер лісу Новгородківського лісництва ДП «Компаніївський лісгосп» Євген Наумов.

Майбутній лісівник після школи здобув педагогічну освіту. Та доля привела його до лісової галузі. У 2006 році Євген прийшов працювати лісником обходу №2 Новгородківського лісництва. Лісовим учителем у Євгена був бать Наумов Григорій Володимирович, який працює лісником у сусідньому обході. Він навчав сина усім тонкощам лісогосподарського виробництва, щиро передавав йому свій професійний досвід.

Для удосконалення своїх знань та умінь з лісівництва Євгеній пройшов навчання у Чорноліській лісній школі. Здобувати професійні знання йому дуже подобалося. Та не менш цікавою стала безпосередня праця в лісі. Адже кожен  період року має свою особливість: навесні – саджати ліс, влітку – доглядати молоді ліси, а ще й до лісової пожежі потрібно бути готовим у будь-який момент, восени – збирати насіння, взимку – радувати населення хвойними красунями.

Робота в лісі – насичена та безгранна, завжди є чим зайнятися, до того ж – це постійне спілкування з природою, що й звабило Євгена до роботи в лісі.

 На службі лісу Наумов молодший вже понад 10 років, тепер він на посаді майстра лісу. Євген уміло, уже досвідчено, господарює на площі лісового фонду понад 500 гектарів. Справу свою знає, до роботи відноситься відповідально.

А ще він любить спорт і на обласних галузевих спартакіада неодноразову виборював призові місця для команди Компаніївського лісгоспу по армспорту, перетягуванню линви та інших змаганнях.

     Євгеній – добросовісний, чесний працівник, відданий своїй справі.

За  добросовісну працю Євген Наумов  неодноразово нагороджувався   подяками та грамотами лісгоспу,облуправління та обласної організації галузевої профспілки.

      Колектив  Компаніївського лісгоспу щиро вітає Євгена Наумова з його 31 Днем народження і зичить йому богатирського здоров’я, особистого щастя, світлої життєвої дороги та плідної роботи на благо лісів степової Кіровоградщини.

 

 

Переглядів: 390 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: