Головна » 2020 » Вересень » 17 » З нагоди професійного свята лісгосп відзначив сумлінних майстрів лісу
09:44
З нагоди професійного свята лісгосп відзначив сумлінних майстрів лісу

Майстер лісу - основна ланка лісової охорони, відповідальна і небезпечна професія. Саме такі лісові посади в ДП «Компаніївський лісгосп» займають Микола Глазко - в Компаніївському лісництві ,Володимир Фівко – в Кіровоградському лісництві, Микола Зацарінний – в Новгородківському лісництві.

За кожним з цих майстрів лісу в лісництвах закріплені лісові обходи площею відповідно 265, 178 та 741 га, в яких вони є господарями, керівниками робіт, які проводяться в обходах і охоронцями  насаджень від пожеж, самовільних рубок, засмічення.

         Всі вони сумлінно постійно патрулюють насадження, проводять рейди, охороняючи ввірені їм лісові масиви від лісопорушників.  Беруть активну участь у посадці лісу, доглядах за лісовими  культурами, заготівлі деревини, у господарських роботах в лісництві, заготовляють лісове насіння, проводять велику профілактичну роботу з населенням з метою збереження лісових масивів.   

Всі три майстри лісу в Компаніївському лісовому господарстві працюють лише понад один рік, але завдяки щоденній наполегливій праці мають хороші професійні здобутки. Всіх їх об’єднує працьовитість, любов до лісу. Щодень у свою роботу кожен з них вкладає душу, намагається сумлінно та продуктивно працювати задля збереження і примноження лісів рідного краю.

З нагоди професійного свята працівників лісу Адміністрація Компаніївського лісгоспу відзначила старанність та відповідальне ставлення до праці  майстрів лісу нагородами: Миколу Вікторовича Зацарінного – Грамотою, Миколу Миколайовича Глазка та Володимира Євгеновича Фівка – Подяками.

         Колеги-лісівники вітають майстрів лісової справи з визнанням їх особистих професійних внесків у трудові здобутки колективу лісгоспу.

Зичимо і надалі вірно служити на благо лісів Кіровоградщини! Хай ліс дарує Вам міцне здоров`я, а доля шле родинне благополуччя!

З Днем працівника лісу!

Ольга Артеменко,

т.в.о. головного лісничого ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 229 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: