Головна » 2020 » Вересень » 17 » За чистоту довкілля вшанували жінок
09:24
За чистоту довкілля вшанували жінок

Професійне свято працівників лісу – це традиційна нагода для керівництва лісогосподарського підприємства подякувати за невтомну добросовісну працю працівникам різних професій, без яких не обходиться  виробництво. Адже, будь-яка людина гідна поваги і пошани, якщо вона добре виконує свою роботу.

У лісництвах Компаніївського лісгоспу  прибиральницями працюють жінки: у Компаніївському - Людмила Максюта, у Новгородківському - Оксана Біліченко. Обидві жінки добросовісні, відповідальні працівниці – справжні господині. Завдяки їм санітарно-гігієнічний стан контор лісництв  завжди на належному рівні.

В щоденних трудових буднях колеги-лісівники дякують жінкам-прибиральницям за чистоту довкілля. А з нагоди Дня працівника лісу адміністрація лісгоспу  та профком лісгоспу відзначили сумлінну добросовісну працю жінок:  Оксану Сергіївну Біліченко – Грамотою ДП «Компаніївський лісгосп», а Людмилу Степанівну Максюту – Подякою.

Шановні наші колежанки! Нехай людська шана буде подякою за Вашу працю, а нагороди від керівництва підприємства додають Вам завзяття і життєвих сил для праці.  Хай кожен день дарує Вам радість і позитивні емоції. Міцного здоров’я, благополуччя, родинного тепла та Господнього благословення Вам і Вашим родинам!

  З професійним святом – з Днем працівника лісу!

Наталія Жуковська,

 інспектор з кадрів лісгоспу

 

 

 

Переглядів: 199 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: