Головна » 2020 » Жовтень » 1 » 0.09.2020: Відбулося розширене засідання Всеукраїнської ради Товариства лісівників України
08:25
0.09.2020: Відбулося розширене засідання Всеукраїнської ради Товариства лісівників України

Починаючи з 29 вересня в Києві триває робота Міжнародної виставки-форуму технологій для лісового господарства, деревообробної та меблевої промисловості LISDEREVMASH 2020.  

У день відкриття виставки відбулось розширене засідання Всеукраїнської ради Товариства лісівників України, присвячене 30-річчю діяльності організації. Участь у ньому взяли Голова Державного агентства лісових ресурсів України Василь Кузьович, голова Товариства Юрій Марчук, почесний голова Товариства Валерій Самоплавський, начальники обласних управлінь лісового та мисливського господарства, голови обласних осередків Товариства, представники деревообробної промисловості та засобів масової інформації.

Під час засідання Всеукраїнської Ради його учасники обговорили основні підсумки та перспективи роботи Товариства лісівників та питання щодо Стратегії розвитку лісового господарства України. 

Виступаючи перед аудиторією, Голова Держлісагентства Василь Кузьович виокремив найбільш значимі для лісової галузі питання, які потребують якнайшвидшого вирішення. Він наголосив, зокрема, на необхідності вдосконалення нормативно-правової бази з питань лісового господарства, впорядкування ринку деревини, вирішення питань фінансування лісогосподарської діяльності, реформи системи оподаткування лісового господарства тощо.

У ході засідання Товариством лісівників України було відзначено роботу з громадськістю та засобами масової інформації, яка ведеться обласними управліннями та лісогосподарськими підприємствами з метою підвищення в суспільстві іміджу лісової галузі та професії лісівника. Зокрема, у числі представників лісівничих прес-служб Почесною грамотою Товарства нагороджено Тетяну Зозулю, прес-секретаря Кіровоградського обласного управління лісового та мисливського господарства.

За результатами обговорення Рада Товариства прийняла рішення підтримати запропоновану Президією Ради Товариства та узгоджену з колегією Держлісагентства модель інституційних змін в управлінні лісовим господарством та необхідність законодавчих змін для її реалізації.

Олег Середюк, голова обласного Товариства лісівників України

http://lis-kr.gov.ua/news/view/item/30.09.2020-vidbulosya-rozshirene-zasidannya-vseukrainskoi-radi-tovaristva-lisivnikiv-ukraini

 

Переглядів: 180 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: