Головна » 2020 » Жовтень » 05

      У свіжому випуску часопису Кіровоградського обласного управління лісового та мисливського господарства «Світ лісу» читайте про таке:

Привітання начальника обласного управління лісового та мисливського господарства Наталії Ревенко з нагоди Дня працівника лісу.

Відзначено з нагоди професійного свята.

Показники фінансово-господарської діяльності лісгоспів за 8 місяців 2020 року.

У лісівничі колективи завітало професійне свято: фоторозповідь про відзначення лісівниками Дня працівника лісу. Лісівники - переможці конкурсів з охорони праці. Розповідь про лісових ювілярів – працівників лісгосподарських підприємств та лісництв і ветеранів галузі.

Знайомство з мальовничими куточками Кіровоградщини.

      Огляд випуску - від прес-служби Кіровоградського ОУЛМГ

 Переглянути журнал можна тут.< ... Читати далі »

Переглядів: 207 | Додав: Юлия | Дата: 05.10.2020 | Коментарі (0)

Уже понад три десятки літ Микола Костянтинович Котенко віддано служить лісам степової Кіровоградщини. Лісову справу обрав за прикладом батька, який понад 25 років працював лісником на Черкащині. Родом він з Черкащини, але доля визначила його службу на користь лісів Кіровоградщини. Спочатку працював водієм, потім лісником Богданівського лісництва Чорноліського лісгоспу, помічником лісничого Кіровоградського лісництва. У 1992 році Микола Костянтинович прийняв надзвичайно-вольове рішення про переїзд з цивілізованих умов у Кіровограді у село Барвінкове Знам’янського району. Відтоді й живе незрадливо на лоні природи, працюючи майстром лісу Кіровоградського лісництва.

Під надійною охороною майстра лісу Котенка знаходиться лісовий обхід №4 із дес ... Читати далі »

Переглядів: 300 | Додав: Юлия | Дата: 05.10.2020 | Коментарі (0)

На засіданні колегії обласного управління лісового та мисливського господарства, яке відбулось 2 жовтня,  розглядалось питання утримання лісогосподарськими підприємствами об`єктів природно-заповідного фонду. За інформацією облуправління на території лісового фонду Кіровоградщини налічується 56 об`єктів та територій природно-заповідного фонду загальною площею 22215,72 га.

Із загального обсягу природно - заповідний фонд ДП «Компаніївський лісгосп» створений на площі 72.1 га і включає в себе три заповідних території. А саме:

1. Заповідне урочище «Сарганівский ліс» - Рішення Кіровоградської облради №166 від 28.01.2001 р. Площа 10 га. Місцезнаходження – Кіровоградське лісництво кв. 45 вид. 8

Заліснен ... Читати далі »

Переглядів: 226 | Додав: Юлия | Дата: 05.10.2020 | Коментарі (0)