Головна » 2016 » Квітень » 20

З метою поширення знань про ліси та їх важливість для існування життя на планеті, виховання у підростаючого покоління шанобливого ставлення до природи, забезпечення зацікавленості у збереженні лісових насаджень, дотримання правил поведінки в лісі Державне підприємство «Компаніївське лісове господарство»  проводить конкурс на кращий дитячий малюнок та твір за темою «Людина і ліс».

ПРАВИЛА

проведення  обласного конкурсу дитячого малюнка за темою

«Людина та Ліс» 

Кіровоградське обласне управління лісового та мисливського господарства та обласне Товариство лісівників за підтримки управлінням освіти, науки, молоді та спорту  Кіровоградської облдержадміністрації в рамках Акції  «Майбутнє лісу у твоїх руках» в період з березня по травень 2016 року проводять конкурс дитячо ... Читати далі »

Переглядів: 569 | Додав: Юлия | Дата: 20.04.2016 | Коментарі (0)

20 квітня святкує своє день народження інженер з охорони праці підприємства Артеменко Віталій Іванович.

Трудову діяльність  в  лісовому  господарстві розпочав в 1991 році на посаді майстра лісу Компаніївського лісництва, згодом був переведений механіком підприємства. 10 років пропрацював в лісовому господарстві , звільнився. Але доля знову привела його до лісової галузі, з 2011 року займає посаду інженера з охорони праці, в 2014 році присвоєна І категорія. Працьовитий , відповідальний у своїй роботі, енергійний.

Колеги щиро вітають Віталія Івановича з Днем народження!!!  Бажаємо Вам щастя і достатку, ясного неба, сонця, тепла, в житті щодень лиш злагоди й поря ... Читати далі »

Переглядів: 633 | Додав: Юлия | Дата: 20.04.2016 | Коментарі (0)