Головна » 2016 » Квітень » 25

На базі Крилівського лісництва ДП «Світловодський лісгосп» 21 квітня проведено семінар-нараду та спільні тактико-спеціальні навчання по гасінню умовної пожежі лісового масиву.

У них взяли участь головні лісничі лісогосподарських підприємств на чолі з першим заступником начальника обласного управління лісового та мисливського господарства Олегом Середюком та завідувачем сектору лісорозведення Ларисою Романською, а також працівники Управління Держслужби з надзвичайних ситуацій. У заході були задіяні сили та засоби структурних підрозділів обласного управління лісового та  мисливського господарства й Держслужби з надзвичайних ситуацій.

У вступному слові Олег Середюк зазначив, що за п ... Читати далі »

Переглядів: 405 | Додав: Юлия | Дата: 25.04.2016 | Коментарі (0)

Держлісагентство постійно здійснює моніторинг проведення протипожежних заходів у лісових масивах. Про це повідомила Перший заступник Голови Державного агентства лісових ресурсів України Христина Юшкевич у ході проведення комплексного практичного відпрацювання взаємодії наземних і повітряних сил та засобів під час ліквідації масштабних лісових пожеж, яке відбулося 20 квітня на території Спеціального авіаційного загону Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України (м. Ніжин, Чернігівська область) за участі Держлісагентства. 

Вона також зазначила, що на сьогодні охорону лісів від пожеж у галузі забезпечують 307 державних лісогосподарських та лісомисливських підприємств, у складі яких функціонує понад 1,7 тис. лісництв та 268 лісових пожежних станцій, які укомплектовані особовим складом і протипожежною технікою. Чисель ... Читати далі »

Переглядів: 353 | Додав: Юлия | Дата: 25.04.2016 | Коментарі (0)