Головна » 2016 » Листопад » 15

На території Компаніївського ,Кіровоградського ,  Новгородківського району Кіровоградської області з 27 листопада 2016 року по 22 січня 2017 року буде проводитись полювання на хутрових звірів: зайців, лисиць, вовків. Полювання на зайця-русака, єнотовидного собаку та лисицю проводиться за відстрільними картками, що видаються користувачами мисливських угідь, у межах установленої пропускної спроможності, з обов’язковою реєстрацією мисливців і обліком добутої дичини.

До полювання допускаються лише ті мисливці які мають документи на право полювання передбачені статтею 14 ЗУ «Про мисливське господарство та полювання». На території Компаніївської Районної ради УТМР полювання заборонено на  відтворювальних дільницях (лишаються такими,  як в минулому році), а також в лісових масивах , за винятком відстрілу хижих тварин за  відповідним дозволом який видається вищестоящим органом.

Доводимо ... Читати далі »

Переглядів: 388 | Додав: Юлия | Дата: 15.11.2016 | Коментарі (0)

Голова Державного агентства лісових ресурсів підписала наказ про заходи щодо забезпечення охорони хвойних насаджень від незаконного вирубування в новорічний період 2017 року та лист на начальників облуправлінь лісового та мисливського господарств і лісгоспів з метою запобігання незаконній заготівлі та реалізації новорічних ялинок.

Про це 15 листопада інформує прес-служба відомства.

«Рейдові бригади держлісохорони будуть спільно з працівниками Нацполіції та Держекоінспекції, громадськими інспекторами з охорони довкілля, громадськістю та представниками ЗМІ виявляти правопорушників. Кожен громадянин перед новорічними святами зможе особисто ознайомитися з обсягами, місцями реалізації, цінами на новорічні ялинки на сайтах облуправлінь лісомисливського господарства та лісгоспів. Громадяни зможуть купувати ялинки прямо в державних лісгоспах. Це буде значно дешевше, ніж на ялинкових базарах. Наприклад, у Житомирській області середня ціна за погонний метр складатиме в с ... Читати далі »

Переглядів: 361 | Додав: Юлия | Дата: 15.11.2016 | Коментарі (0)