Головна » 2016 » Листопад » 28

27 листопада було відкрито сезон полювання на хутрову  дичину .

Нагадуємо що при проведенні полювання  мисливець повинен мати при собі такі документи :

-посвідчення мисливця ,

- щорічну контрольну картку обліку добутої дичини і порушень правил полювання

- дозвіл на добування хутрової дичини ( відстрільну картку )

- відповідний дозвіл  на право користування вогнепальною зброєю ,

- паспорт на собак мисливських порід  у разі їх використання під час полювання

 На разі порушення правил полювання  особа яка вчинила правопорушення може бути притягнута до адміністративної відповідальності в вигляді штрафу від 102 до 1020 грн. ,за повторний випадок браконьєрства від  1020 грн. до  2040грн.

Пам`ятайте під час полювання дотримуйтесь безпеки при поводженні з вогнепальною зброєю – це врятує  Вам здоров`я та життя .

 

Мисливствоз ... Читати далі »

Переглядів: 408 | Додав: Юлия | Дата: 28.11.2016 | Коментарі (0)

Підсумки пожежонебезпечного періоду 2016 року розглянуть 29 листопада під час засідання колегії обласного управління лісового та мисливського господарства. Також буде обговорено питання про стан обліку лісів та про результати інвентаризації лісокультурних об'єктів.

На засідання колегії, яке проходитиме у залі засідань обласного управління лісового та мисливського господарства, запрошені директори, головні лісничі, головні інженери та лісничі. 

Прес-служба Кіровоградського ОУЛМГ

Переглядів: 390 | Додав: Юлия | Дата: 28.11.2016 | Коментарі (0)

26 листопада 2016 року  працівники ДП «Компаніївський лісгосп» разом з жителями селища  взяли участь в заходах з нагоди Дня Пам’яті жертв Голодоморів. Захід розпочався поминальною ходою до пам’ятника жертвам Голодомору, до якого присутні несли квіти, колосся пшениці та запаленні свічки з нагоди вшанування пам’яті загиблих українців в роки голодомору.

Вся Україна схилила голови перед загиблими в часи голодоморів. Трагедія Голодомору є важким уроком для України, для усього людства. Український народ, уся світова спільнота засуджують злочинні дії тоталітарного режиму, спрямовані на організацію штучного голодомору на Україні, свідоме винищення цілої нації, наслідком якого є мільйони загиблих, десятки мільйонів ненароджених, понівечені людські долі. Голодомор був спрямований на викорінення національної ідентичності українців в Україні і поза її межами. Голодомор став інструментом знищення української культури, ліквідації за ... Читати далі »

Переглядів: 355 | Додав: Юлия | Дата: 28.11.2016 | Коментарі (0)

21 листопада 2016 року, з нагоди відзначення в районі Дня Гідності і Свободи відбулося покладання квітів до монумента патріотам України. Участь у заходах взяли працівники ДП «Компаніївський лісгосп» разом із  жителями селища. Хвилиною мовчання та молитвою присутні вшанували пам'ять всіх героїв, які віддали своє життя за Україну та сьогодні стоять на сторожі її незалежності.
День Гідності та Свободи – це, перш за все, можливість вшанувати тих, хто ціною свого життя, своєю силою, терпінням і вірою у торжество справедливості відстоювали та продовжують відстоювати гідн ... Читати далі »
Переглядів: 409 | Додав: Юлия | Дата: 28.11.2016 | Коментарі (0)