Головна » 2017 » Січень » 24
Представники Лісової Комісії Шотландії, Конфедерації компаній лісового комплексу Великобританії Confor та Центру наук про деревину і технології її використання разом з українськими лісівниками, науковцями і керівниками місцевих управлінь лісомисливського господарства під час круглого обговорили стан галузі, підходи до ведення лісового господарства обох країн, основні виклики та перспективи розвитку, сьогодні, 24 січня, у Держлісагентстві.

Відкриваючи засідання, т. в. о. Голови Державного агентства лісових ресурсів України Христина Юшкевичпідкреслила важливість та  актуальність питання розвитку лісової галузі.

«Нашим відомствам є чого повчитися один у одного: за сто років Великобританії ... Читати далі »

Переглядів: 369 | Додав: Юлия | Дата: 24.01.2017 | Коментарі (0)

Із завершенням 22 січня мисливського сезону 2016/2017 рр. у мисливських угіддях Кіровоградської області розпочато облік чисельності диких парнокопитних та хутрових тварин. Його проводитимуть працівники лісової охорони, єгерська служба 31 користувача мисливських угідь та природоохоронні органи.

Обласне управління лісового та мисливського господарства звертає увагу мисливців на те, що до початку нового мисливського сезону діятиме заборона на добування диких мисливьких тварин. А отже, недотримання встановлених термінів вважатиметься порушенням правил полювання, за що передбачена адміністративна відповідальність.

Прес-служба Кіровоградського ОУЛМГ

 

Переглядів: 379 | Додав: Юлия | Дата: 24.01.2017 | Коментарі (0)