Головна » 2019 » Жовтень » 07

Комунальний заклад «Кіровоградський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» підвів підсумки обласного етапу Всеукраїнської акції «Ліси для нащадків».

На підставі вивчених матеріалів, представлених на обласний етап акції, журі відзначило, що найкраще справились із завданням всіх розділів акції і розділили між собою 1місце у конкурсних змаганнях:

вихованці учнівського лісництва «Зелена планета» комунального закладу «Компаніївське навчально-виховне об’єднання» Компаніївської районної ради, керівник Полтавець Світлана Владиславівна .

вихованці гуртка «Юні лісівники» комунального закладу «Кіровоградський обласний центр еколого-натураліс ... Читати далі »

Переглядів: 297 | Додав: Юлия | Дата: 07.10.2019 | Коментарі (0)

Майстру лісу Кіровоградського лісництва Миколі Котенку з нагоди

65-річного ювілею теплі та щирі слова вітань шле трудовий колектив Компаніївського лісового господарства.

Микола Костянтинович – один з найдосвідченіших працівників лісгоспу.

У лісовому господарстві працює понад три десятки літ. До лісівничої справи приріс душею, зарекомендував себе справжнім майстром своєї справи. Винахідливий, ініціативний він вміло господарює у лісовому обході площею понад 400 гектарів. Його стараннями і зусиллями, безмежною любов`ю до лісу і великою відповідальністю примножуються і охороняються лісові багатства Кіровоградщини. Свої знання і досвід майстер лісу Кот ... Читати далі »

Переглядів: 366 | Додав: Юлия | Дата: 07.10.2019 | Коментарі (0)