Головна » 2020 » Серпень » 24

20 серпня, задля попередження виникнення лісових пожеж в умовах спекотної і вітряної погоди, лісничий Кіровоградського лісництва Сергій Панчак разом з рятувальницею, волонтером Червоного Хреста та поліцейською провели рейдові перевірки у приміському лісовому масиві «Салганні піски».

Члени рейдової групи, спілкуючись із громадянами, наголошували на необхідності відповідального ставлення до природи, адже найменша недбалість може  дорого коштувати нашій екосистемі: на відновлення знищеного лісу необхідні десятиліття. Не менш злочинним є захаращення місць відпочинку сміттям, яке також легко займається під палючим сонцем.

У рамках рейдової перевірки було здійснено обхід всього урочища. Порушників, які розкладали багаття, вияв ... Читати далі »

Переглядів: 186 | Додав: Юлия | Дата: 24.08.2020 | Коментарі (0)

Лісова охорона державного підприємства «Компаніївське лісове господарство» спільно з працівниками правоохоронних органів впродовж  вихідних проводять цілодобове патрулювання лісових масивів та прилеглих до них територій, аби упередити можливі порушення лісового та мисливського законодавства.

 

ДП «Компаніївський лісгосп» звертається до усіх мисливців, які вийдуть у вихідні у мисливські угіддя Новгородківського, Компаніївського та Кіровоградського районів, із застереженням бути максимально обачними та дисциплінованими, беззастережно дотримуватися правил полювання та правил пожежної безпеки у лісі, аби відпочинок не перетворився на біду.

 

Прес-служба

ДП «Компаніївський л ... Читати далі »

Переглядів: 181 | Додав: Юлия | Дата: 24.08.2020 | Коментарі (0)

Шановні працівники лісової галузі Кіровоградщини, вітаю вас із Днем Державного Прапора і Днем незалежності України!

Примножуючи зелене багатство степової Кіровоградщини, ми з вами спільними зусиллями не лише розвиваємо лісову галузь, а в першу чергу дбаємо про здоров’я людей та поліпшення довкілля.

Любов до рідного краю, сумлінна й наполеглива щоденна праця на благо лісу, відповідальність перед нащадками єднають лісівників і допомагають розбудовувати нашу державу.

Бажаю усім зміцнення України та зростання добробуту кожного, жити в мирі й бути  впевненими в майбутньому. 

 

Начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Наталія РЕВЕНКО

... Читати далі »

Переглядів: 189 | Додав: Юлия | Дата: 24.08.2020 | Коментарі (0)

Шановні працівники лісового та мисливського господарства України! 

Від щирого серця вітаю всіх з 29-ою річницею незалежності України.

Безумовно, ці роки незалежності стали випробовуванням для всіх нас – випробовуванням на зрілість, терпіння, толерантність, нарешті – на здоровий глузд. І не може бути сумніву в тому, що працелюбний народ України може поліпшити життя у своїй власній державі. Тій державі, що вистраждана поколіннями українців, за яку віддано скільки життів і крові, крові наших предків.

Впевнений у щасливому майбутньому України. Ці дні обов'язково настануть і тим швидше, чим більш свідомо ми працюватимемо сьогодні на благо України. Без цього дуже важко досягти поставленої мети. Вірю – ми її д ... Читати далі »

Переглядів: 179 | Додав: Юлия | Дата: 24.08.2020 | Коментарі (0)

Шановні лісівники, друзі, колеги!
   Ми зустрічаємо 29-й День Незалежності України. За ці роки виросло покоління молодих українців, яким скоро буде 30 років, які живуть в незалежній країні і які твердо вірять, що ця держава буде процвітати. Вони хотіли б бачити свої перспективи. Це якраз та категорія працівників лісового господарства, яка не так давно прийшла в лісову галузь, яка стає на ноги, як професіонали. І дуже важливо саме в цей період, що в керівництво галузі прийшли професійні працівники, на які зараз галузь покладає великі надії і сподівання. З однієї сторони, це – великий шанс на успіх, з іншої – це тягар відповідальності людей, які очолили лісове господарство.
   Товариство лісівників України тверд ... Читати далі »

Переглядів: 186 | Додав: Юлия | Дата: 24.08.2020 | Коментарі (0)

«Державний Прапор України – це символ, який завжди об’єднував нашу державу. І зараз, у часи важких історичних викликів, синьо-жовтий стяг об’єднує українців на Сході та Заході, Півночі, Центрі та в Криму», - написав Голова Держлісагентства Василь Кузьович на своїй сторінці у Facebook до Дня Державного Прапора України.

Він опублікував фото з написом «Станиця Луганська – це Україна» і розповів, що цей прапор подарували йому працівники Станично-луганського досвідного лісомисливського господарства на Луганщині.

«Ми всі вболіваємо за Україну і докладаємо максимум зусиль, щоб вона була вільною, незалежною та суверенною державою, а синьо-жовтий прапор майорів в усіх куточках нашої країни. З Днем Державного Прапора України!», - наголосив Василь Кузьович.

 

... Читати далі »

Переглядів: 194 | Додав: Юлия | Дата: 24.08.2020 | Коментарі (0)

Шановні коллеги-лісівники, ветерани лісового господарства,

дорогі краяни!

Прийміть сердечні вітання з нагоди Дня Незалежності нашої України!

Уже 29 років українці — самостійні та вільні господарі на рідній землі, примножують її багатства та не зраджують пам’яті тих, хто віддав життя за нашу свободу. Це свято єдності, гордості та великої відповідальності за майбутнє, вибороте найкращими синами українського народу.

Нинішній рік – це рік великих змін. Пора сподівань і надій. Час, коли ми будуємо плани на майбутнє. Нехай же всі вони справдяться, і над нашою державою засяє сонце миру, а в житті кожного побільшає добра. Так буде, якщо всі ми докладемо спільних зусиль для збереження та розбудови ... Читати далі »

Переглядів: 195 | Додав: Юлия | Дата: 24.08.2020 | Коментарі (0)

Впродовж багатовікової історії український національний синьо-жовтий прапор ставав символом боротьби за національні і соціальні права українського народу. У ньому втілені віковічні прагнення до миру, праця, краса та багатство рідної землі.
Державний прапор, як символ країни, є втіленням національної єдності, честі та гідності, традицій державотворення, історії та сьогодення.
         Від імені лісівників Компаніївщини щиро вітаю всіх земляків з Днем Державного прапора! Бажаю миру, здоров'я, добробуту!
Нехай ніколи на нашому прапорі не буде майорити чорна стрічка!
Слава Україні!

 

З повагою  Олександр Слюсаренко,

 директор ДП «Компаніївсь ... Читати далі »

Переглядів: 174 | Додав: Юлия | Дата: 24.08.2020 | Коментарі (0)