Головна » 2020 » Серпень » 21

Лісова охорона державного підприємства «Компаніївське лісове господарство» спільно з працівниками правоохоронних органів впродовж  вихідних проводять цілодобове патрулювання лісових масивів та прилеглих до них територій, аби упередити можливі порушення лісового та мисливського законодавства.

З початку відкриття полювання на пернатих лісова охорона  лісгоспу склала 4 протоколи. На порушників накладено штрафів на загальну суму 408 гривень.  Станом на сьогодні добровільно сплачено 408 гривень

         ДП «Компаніївський лісгосп» звертається до усіх мисливців, які вийдуть у вихідні у мисливські угіддя Новгородківського, Компаніївського та Кіровоградського районів, із застереженням бути максимально обачними та дисциплінованими, беззастережно дотримуватися правил полювання та правил пожежної безпеки у лісі, аби відпочинок не перетворився на біду.

 

Олександр Дроговоз,

< ... Читати далі »
Переглядів: 175 | Додав: Юлия | Дата: 21.08.2020 | Коментарі (0)

Представники трудового колективу ДП «Компаніївський лісгосп» 21 серпня 2020 року  взяли участь  в урочистій церемонії підняття Державного Прапора України та покладанні квітів до пам’ятного знаку воїнам-землякам, братської могили воїнам, які загинули під час визволення Компаніївки від нацистських окупантів, монументу патріотам України.

Вітаючи земляків з Днем Незалежності України, заступник голови районної державної адміністрації Алла Володимирівна зазначила: "Україна- це ми. Від щоде ... Читати далі »

Переглядів: 183 | Додав: Юлия | Дата: 21.08.2020 | Коментарі (0)

День Незалежності України!  Цього дня ми вшановуємо цілі покоління наших предків, які боролися за свою державність і своєю невтомною працею возвеличували її.

Колектив Компаніївського лісгоспу шанує здобутки предків і продовжує примножувати рукотворні зелені оази в степовому регіоні Кіровоградщини – Новгородківському, Кропивницькому і Компаніївському районах.

Ми гордимося ветеранами лісової галузі, які раніше трудились на благо лісу, і всіма працівниками лісового господарства, які нині бережуть і примножують природний скарб землі.

         Професійною гордістю лісівників Компаніївського лісгоспу є штучно створенні лісові масиви: у Компаніївському районі – урочища Тернова бал ... Читати далі »

Переглядів: 198 | Додав: Юлия | Дата: 21.08.2020 | Коментарі (0)

21 серпня свій День народження святкує наша колега-лісівничка, креативна працівниця,  прекрасна жінка, чудова дружина і любляча матуся трьох донечок – Наталія Балабушка.

Наталія  Валентинівна в ДП «Компаніївський лісгосп» працює з 2011 року. Працювала майстром лісу, мисливствознавцем, а з грудня  2019 року працює  в лісгоспі на посаді менеджера по збуту. Вона сумлінно організовує збут лісопродукції підприємства, її постачання споживачам, забезпечує облік виконання замовлень і договорів. Відповідальна, дисциплінована, високваліфікована співробітниця, життєрадісна і дбайлива колега. Вдома, разом з чоловіком Олегом, який працює помічником лісничого Компаніївського лісгоспу, ростить трьох донечок.

Шановн ... Читати далі »

Переглядів: 212 | Додав: Юлия | Дата: 21.08.2020 | Коментарі (0)

Літо закінчується, а спека продовжується. Загроза виникнення пожеж в лісах утримується!  Лісова охорона вкотре застерігає, що причинами виникнення пожеж у лісі здебільшого є байдужість і безтурботне ставлення людини до природи: непогашені багаття, кинуті в суху траву  недопалки, дитячі пустощі з вогнем.

Адміністрація ДП «Компаніївський лісгосп» звертається до відвідувачів лісів з проханням не розкладати багать у лісі та дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки при відвідуванні лісових масивів.

На час пожежонебезпечного періоду заборонено в'їзд автоторанспортних засобів до лісових масивів, запроваджено максимальне обмеження відвідування лісових масивів населенням.
  Наголошуємо на важливості ... Читати далі »

Переглядів: 200 | Додав: Юлия | Дата: 21.08.2020 | Коментарі (0)

19 серпня –  День пасічника. В Україні цей день почали відзначати з 1997 року. Підраховано, що кожна сьома тонна світового меду - українська. На пасіках країни сьогодні «працює» близько п’яти мільйонів бджолиних сімей.

Працівники Компаніївського лісгоспу,  створюючи молоді ліси на теренах степової Кіровоградщини  із дерев-медоносів ( акації білої, кленів, липи, горобини, черемхи, жимолості і багатьох інших)    всіляко сприяють розвитку бджільництва в зоні діяльності підприємства.

 

Лісовий продукт бджільництва займає почесне місце в раціоні людей, що піклуються про власне здоров’я та відмінне самопочуття.

 Титанічні зусилля бджіл-маленьких трудівни ... Читати далі »

Переглядів: 191 | Додав: Юлия | Дата: 21.08.2020 | Коментарі (0)